Προφίλ

Η ΕργΩν Α.Ε. ιδρύθηκε το 1994 από τον κ. Κωνσταντίνο Παπαποστόλου, Μηχανολόγο Μηχανικό του Πολυτεχνείου T.H. GRAZ/Αυστρία.

Αρχικά το αντικείμενο της εταιρείας ήταν η μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και ανέγερση ποιοτικών και σύνθετων μεταλλικών κατασκευών τις οποίες εκτελούσε σε βιομηχανοστάσιο στην βιομηχανική περιοχή του Αγ. Ι.Ρέντη Αττικής.

Από το 1998 η εταιρεία στρέφεται στην εμπορική δραστηριότητα αξιοποιώντας τις εμπειρίες της και τις συνεργασίες της με αξιόπιστους Κατασκευαστικούς Οίκους εξωτερικού, όπου εξειδικεύεται στο εμπόριο εξαρτημάτων για τον κατασκευαστικό κλάδο και την βαριά βιομηχανία.

Η εμπειρία μας, η ευελιξία, η ταχύτητα/συνέπεια και η οικονομία είναι αυτά που κάνουν την εταιρεία μας τον πολύτιμο συνεργάτη σας για προμήθειες με ειδικές απαιτήσεις.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Εμπειρία: η εμπειρία μας σε σύνθετα έργα, σε συνδιασμό με τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας με το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας, μας επιτρέπει να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να τις ταιριάζουμε με τον προμηθευτή που μπορεί να τις αναλάβει. Μπορούμε να εντοπίσουμε τις ενδεχόμενες δυσκολίες ή τις ιδιαιτερότητες κάθε υλικού και να ανταποκριθούμε ανάλογα, προτείνοντάς σας τις ιδανικές λύσεις.
  • Ευελιξία: Η εταιρεία μας προσφέρει ένα πολύ μεγάλο φάσμα συναφών προιόντων και έχει την δυνατότητα να βρει για εσάς υλικά με ιδιαίτερες απαιτήσεις, ακόμα και υλικά που είναι εκτός της γκάμας των προιόντων μας ή και υλικά για τα οποία δεν υπάρχουν διεθνείς προδιαγραφές.
  • Ταχύτητα/συνέπεια: ανταποκρινόμαστε άμεσα στις αιτήσεις σας και σας προσφέρουμε λύσεις για τις εξαιρετικά επείγουσες ζητήσεις σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στους πελάτες μας και δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες τους. Λειτουργούμε πάντα με συνέπεια και έτσι διατηρούμε την αξιοπιστία μας.
  • Οικονομία: κατά την διάρκεια λειτουργίας της εταιρείας μας, έχουμε επιτύχει μακροχρόνιες συνεργασίες με προμηθετές. Έχουμε επιλέξει αξιόπιστους, ανταγωνιστικούς προμηθευτές με ευνοϊκούς όρους πληρωμής. Έτσι, και σε συυνδιασμό με το χαμηλό λειτουργικό μας κόστος, σας προσφέρουμε προιόντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Αυτός ο συνδυασμός μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας και να διεκπεραιώνουμε με επιτυχία τα σύνθετα έργα που αναλαμβάνουμε.

Πλήθος εταιρειών μας εμπιστεύεται από πολλών ετών για τις προμήθειές τους.

ΕΔΡΑ

Εθνικής Αντιστάσεως 65Β
152 31 Χαλάνδρι, Αττική
210 6774186
210 6712943
[email protected]

ΓΡΑΦΕΙΑ

Αμυκλών 35
152 31 Χαλάνδρι, Αττική

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015.

Περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της TLT-turbo GmbH και της Zhejiang Tosval Industry Co., LTD. στην Ελλάδα. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της TLT-turbo GmbH και της Zhejiang Tosval Industry Co., LTD. στην Ελλάδα.

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της TLT-turbo GmbH και της Zhejiang Tosval Industry Co., LTD. στην Ελλάδα.

Περισσότερα