Δραστηριότητες

Η ΕργΩν Α.Ε. ασχολείται με το εμπόριο εξαρτημάτων για τον κατασκευαστικό κλάδο και την βαριά βιομηχανία. Μερικοί από τους σημαντικούς πελάτες της εταιρείας μας είναι η ΔΕΗ Α.Ε., η ΛΑΡΚΟ Α.Ε., Τσιμεντοβιομηχανίες, Χαλυβουργίες και Κατασκευαστικές Εταιρείες, στους οποίους προμηθεύουμε χυτά, σφυρήλατα και μηχανουργικά είδη όπως πχ. θωρακίσεις, σφυριά θραύσης. φλάντζες, ράουλα, τροχούς, άξονες, πτερωτές και άλλα.

Μεγάλο μέρος των πωλήσεών μας ανήκει επίσης σε υλικά για δίκτυα ύδρευσης. Ορειχάλκινα εξαρτήματα δικτύων (κρουνοί, βάνες, ρακόρ σύνδεσμοι κ.α.) αλλά και χυτοσιδηρά πλαίσια και καπάκια φρεατίων για την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και την ΕΥΑΘ Α.Ε.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών - κατασκευαστικών Οίκων με το οποίο έχουμε αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης. Έχουμε την δυνατότητα μέσω του δικτύου μας αλλά και ερευνώντας νέες αγορές να προσφέρουμε τα υλικά με τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.

Έτσι η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην έρευνα υλικών με ιδιαίτερες προδιαγραφές και απαιτήσεις που συνήθως οι πελάτες μας δυσκολεύονται να εντοπίσουν. Αυτά είναι συνήθως υλικά με πολύ αυστηρές προδιαγραφές, όχι συνηθισμένες, με απαιτήσεις που κάποιες φορές φεύγουν εκτός και από τα διεθνή πρότυπα.

Η επιμονή, η τεχνογνωσία και η εμπειρία, μας καθιστούν ικανούς να βρούμε για εσάς τα ζητούμενα προϊόντα και να παρέχουμε την καλύτερη λύση στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Στα «ΕΡΓΑ» μας μπορείτε να δείτε κάποια από τα απαιτητικά έργα που έχουμε αναλάβει.

ΕΔΡΑ

Εθνικής Αντιστάσεως 65Β
152 31 Χαλάνδρι, Αττική
210 6774186
210 6712943
[email protected]

ΓΡΑΦΕΙΑ

Αμυκλών 35
152 31 Χαλάνδρι, Αττική

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015.

Περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της TLT-turbo GmbH και της Zhejiang Tosval Industry Co., LTD. στην Ελλάδα. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της TLT-turbo GmbH και της Zhejiang Tosval Industry Co., LTD. στην Ελλάδα.

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της TLT-turbo GmbH και της Zhejiang Tosval Industry Co., LTD. στην Ελλάδα.

Περισσότερα