Προϊόντα

ΧυτάΧυτά

To κύριο αντικείμενο δραστηριότητας της ΈργΩν Α.Ε. είναι τα χυτά προϊόντα με μεγάλο εύρος στις ποιότητες των υλικών και στα μεγέθη των χυτών (από <1 kgr/τεμάχιο έως 120 Τόνων/τεμάχιο).

Συνδετικό ΥλικόΣυνδετικό Υλικό

Η ΈργΩν Α.Ε. προμηθεύει μεγάλο εύρος συνδετικού υλικού σύμφωνα με τα συνήθη διεθνή πρότυπα (ISO, DIN, BS κλπ.), ή σύμφωνα με σχέδια των πελατών σε όλες τις ποιότητες υλικών.

Μπρούτζινα και Ορειχάλκινα ΕξαρτήματαΜπρούτζινα και Ορειχάλκινα Εξαρτήματα

Διάφορα εξαρτήματα από τα ανωτέρω υλικά όπως π.χ. έδρανα και εξαρτήματα σωληνώσεων ανήκουν στα προϊόντα προμήθειάς μας.

Εξαρτήματα Γραμμών Υψηλής ΤάσηςΕξαρτήματα Γραμμών Υψηλής Τάσης

Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα και διαθέτει εμπειρία προμήθειας τέτοιων εξαρτημάτων όπως σφιγκτήρες καλωδίων, εύκαμπτους χάλκινους αγωγούς, συνδετήρες παραλλήλων αυλάκων, μεταλλικά εξαρτήματα μονωτήρων κλπ.

Μεταλλικά ΕξαρτήματαΜεταλλικά Εξαρτήματα

Η ΈργΩν Α.Ε. αναλαμβάνει την προμήθεια μεταλλικών κατασκευών και εξαρτημάτων όπως σφυρήλατα, αντιτριβικά, μηχανουργικά κλπ. Ιδιαίτερα στον τομέα των χαλύβδινων κατασκευών, σε συνεργασία με εγχώριους προμηθευτές, έχουμε την δυνατότητα να παραδίδουμε κατασκευές υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και σύντομο χρόνο παράδοσης.

Άλλα Βιομηχανικά ΕίδηΆλλα Βιομηχανικά Είδη

Επιπρόσθετα η ΈργΩν Α.Ε. δραστηριοποιείται στην προμήθεια και μη μεταλλικών βιομηχανικών ειδών όπως πυρότουβλα, στεγανοποιητικά, πλαστικές ταινίες, λουκέτα ασφαλείας, υλικά αμμοβολής κλπ.

ΕργΩν Α.Ε.

Εμπορική εταιρεία - Μεταλλικές κατασκευές
Εθνικής Αντιστάσεως 65Β
152 31 Χαλάνδρι, Αττική

Τηλ.: 210 6774186
Fax: 210 6712943
e-mail: [email protected]

Άτομα επικοινωνίας

κος Σπύρος Παπαποστόλου
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

κα. Μαίρη Παπαποστόλου
Αντιπρόεδρος
Διευθύντρια Πωλήσεων


Ποιότητα

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά
ISO 9001:2008.

Το τμήμα ποιότητας επιθεωρεί όλη την παραγωγική διαδικασία, είτε με την παρουσία του στις εγκαταστάσεις του προμηθευτή, είτε σε συνεργασία με Εξωτερικά Εργαστήρια Δοκιμών.

Περισσότερα